Wim Krol

Welkom bij 2LCD Projects! Mijn naam is Wim Krol en ik wil u graag in het kort vertellen wat wij doen en te bieden hebben. Ons motto is ’to lead create deliver’, wat we samengevat tot 2LCD onderdeel van onze naam hebben gemaakt. Hoe brengen wij dit in de praktijk?

Wij helpen organisaties bij het opbouwen en verstevigen van hun relaties met klanten en andere stakeholders.

Bedrijven als kabelbedrijven gaat het vooral (maar niet alleen) om consumenten. Ingenieursbureaus om zakelijke klanten. Bij pensioenfondsen om deelnemers, werkgevers en gepensioneerden. En bij de overheid, zoals provincies, is het palet aan stakeholders helemaal divers. Elke organisatie heeft – zoals ik ervaren heb – daarvoor hun eigen toegesneden aanpak nodig.

Diverse dienstverlening

Op verschillende manieren helpen wij hen hierbij op weg. Af en toe kunnen wij direct aan de slag en programma’s opzetten, die met uitgekiende communicatie, belevingen en service design, de relatie met bestaande klanten verstevigen en nieuwe klanten werven. Soms helpen wij bij het ontwikkelen van een visie op relatiemanagement en de uitwerking daarvan in een strategie en een meerjarenplan. Regelmatig richten wij ons op het ondersteunende platform en zorgen we dat CRM-systemen optimaal aansluiten bij de kansen en uitdagingen van de organisatie. Met onze klanten werken wij graag aan de verankering die nodig is om de aandacht voor relatiemanagement en de toepassing daarvan te laten beklijven in de organisatie.

Duurzame verandering

Wij hebben in de loop van de jaren gemerkt dat organisaties externe partijen, zoals de onze, voornamelijk inschakelen om veranderingen te realiseren die wat toevoegen en structureel zijn. Ons eigen, simpel, maar integraal raamwerk (u ziet het rechtsboven) is onze houvast en brengt alle elementen bij elkaar om deze te realiseren. En ik voeg daar verschillende persoonlijke ‘drives’ aan toe. Twee licht ik er graag uit.

De focus op menselijk inzichten begon voor mij tijdens mijn studie sociale wetenschappen en zette zich door bij het zoeken naar het ‘haakje’ waarop communicatiecampagnes zich richtten. Wat beweegt mensen? En een focus op tastbare resultaten hield ik over uit mijn jarenlange ervaring bij reclame- en marketing communicatie-bureaus, waar ik voor klanten in sterk competitieve omgevingen werkte. Ga naar mijn LinkedIn-pagina voor meer informatie over mijn achtergrond.

Wordt het ’to lead (strategie en plannen), create (programma’s en platformen), deliver (resultaten en toegevoegde waarde)’ al duidelijk? Bent u geïnteresseerd geraakt in wat wat bij 2LCD Projects doen? Leuk! Dan vertel ik er graag bij een vrijblijvende kennismaking meer over.

Neem daartoe per
e-mail, wkrol(at)2lcd.nl
of telefoon, +31 6 27 03 07 03
contact met me op.


Wim Krol | 2LCD Projects
Amsterdam, februari 2019